Előfizetői tartalom

Vészmegoldás a Hankook-gyárban: a sztrájk miatt rendkívüli intézkedést hoztak

Portfolio
A Hankook Tire Magyarország Kft. rácalmási gyárában kedden délután kezdődött munkabeszüntetésben a dolgozók 70 százaléka vesz részt, a termeléskiesést a cég a nappali munkarendben foglalkoztatottak munkaidejének növelésével próbálja csökkenteni - mondta a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének (VDSZ) elnöke csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.

Székely Tamás hozzátette, a dolgozók közül főként a több műszakban dolgozók vesznek részt a sztrájkban, az egyműszakos munkarendben foglalkoztatottak nagy része felvette a munkát.Emiatt a cég vezetése módosította a nappali munkarendben dolgozók munkaszerződését, annak érdekében, hogy több műszakba is be lehessen osztani őket.Szavai szerint a bértárgyalások előmozdítása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés