Előfizetői tartalom

Koronavírus: jelentősen felgyorsulhat a járvány terjedése az Egyesült Államokban

Portfolio
Egy hét múlva az Egyesült Államokban is jelentősen felgyorsulhat a járvány terjedése – figyelmeztet Dr. Scott Gottlieb, az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalának egykori biztosa - írja a CNN. Az Egyesült Államokban tegnap - három hónap után - újra 60 ezer feletti új esetet jelentettek, a trend egyértelműen emelkedő. Ha így folytatódik, az elnökválasztás napjára, november 3-ra elhagyhatja az első hullám csúcsait a napi megbetegedések száma.

Hamarosan az USA-ban is erősen felgyorsulhat a járvány terjedése. Az emelkedő trend már a mostani számokon is látszik, kedden, három hónap után először ismét 60 ezer fölé emelkedett a napi megbetegedések száma. A hidegebb időjárás miatt ráadásul egyre több a beltérben rendezett esemény, de az iskolák és egyetemek újranyitása is a gyorsabb terjedésnek kedvez. A fertőzöttek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés