Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás: mutatjuk, hogy pontosan mekkora is Donald Trump lemaradása

Joe Biden előnye továbbra is jelentős a november 3-i elnökválasztáson Donald Trumppal szemben, az országos felmérések azonban semmit nem mondanak a választás lehetséges kimeneteléről. Az alábbiakban megnéztük az összes tagállamra vonatkozóan, hogy mekkora a különbség a felek között a friss felmérésekben, és hány tagállamban kell Trumpnak fordítania ahhoz, hogy megnyerhesse a választást. Kiszámoltuk azt is, hogy mekkorát kell tévedniük a közvélemény-kutatóknak, hogy Trump győzzőn, és az amerikai választási rendszer sajátosságait is bemutatjuk.

Az amerikai elnökválasztáshoz közeledve gyakran beszámolunk a jelöltek támogatottságáról. Gyakran leírjuk, hogy a friss országos felmérések szerint Joe Biden támogatottsága sokkal magasabb, mint Donald Trumpé, a kettejük közti különbség 8-10%-pont körül alakul. Mint ahogy azt a korábbi cikkeinkben mindig elmondtuk, most is felhívjuk rá a figyelmet, hogy az országos támogatottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés