robert koch berlin
Globál

Megtámadták a német járványügyi központot

Portfolio
Néhány támadó az éjjel tűzgyújtó szerkezettel támadta meg a német járványügyi központot, a Robert Koch intézetet – írja a Reuters.
Black Friday a Portfolio-nál!
Az akció keretében a november 23. és november 27. között vásárolt éves SIGNATURE előfizetéseket most 40%-os kedvezménnyel, 17907 forintért lehet megvásárolni. Ezzel is a minőségi gazdasági tartalomgyártást támogatod. Tudj meg többet

A támadók palackos tűzgyújtó eszközzel (Molotov-koktéllal) támadták meg a német járványügyi központot, a támadás nem járt sikerrel, az épületben kisebb kárt tudtak csak okozni az elkövetők – közölte a rendőrség vasárnap.

A kormányzat járványügyi tanácsadó központjának biztonsági őrei tanúsították a támadást. Az épület egyik ablaka betört, de senki sem sérült meg, a támadók elmenekültek a helyszínről.

Németországot nem érinti különösen súlyosan a koronavírus-járvány más országokhoz képest, de az esetszámok növekednek, ezen a héten lépte át először a 10 ezret a napi új esetszám és a teljes halálozási szám is.

A németek nagy része támogatja a kormány szigorító járványügyi intézkedéseit (pl. utazási és gyülekezési korlátozásokat), de ezrek tiltakoztak az utcákon a korlátozások ellen Berlinben és más városokban is, köztük civiljogi aktivisták, vakcinaellenes és szélsőjobbos csoportok. A berlini rendőrség nyomozást indít, és kivizsgálja, hogy politikai indíttatású lehetett-e a támadás.

(Reuters

A címlapkép forrása: Getty Iages/picture alliance

cimlap1
gas
koncert
budapest turizmus
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Megmutatjuk, hogyan tudtok akár már holnap kereskedni!
A tőzsdei könyv
Útmutató, amely piaci pánikok esetén is használható.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Felügyelő

Felügyelő
2020-12-03 Online
Agrárszektor Konferencia 2020

Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án, egész napos, közel 10 órányi szakmai programmal, két párhuzamos szekcióval, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várjuk a résztvevőket online módon. Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

 

SZAKTANÁCSADÓK FIGYELEM! - NEMZETI AGRÁRGAZDASÁGI KAMARA ÁLTAL AJÁNLOTT RENDEZVÉNY! 4 pont kapható az online eseményen való résztvételért.

joe biden amerikai elnokvalasztas 2020 gyozelmi beszed