Előfizetői tartalom

Amerikai elnökválasztás: több fontos államban még napok kérdése lehet a végeredmény

Portfolio
Nagyon szoros az elnökválasztás az Egyesült Államokban, november 4-én reggel még nincs egyértelmű végeredmény. Lehet, hogy még napokat kell várnunk, mire eldől, hogy ki lesz az USA következő elnöke, hiszen több fontos csatatérállamban is rengetegen szavaztak levélben, a beérkező szavazatok pedig van, ahol még pénteken is beszámítanak. Mutatjuk, mikor számíthatunk végereményre a billegő államokból.

Több csatatérállamban is várunk a végső összesítésre, várhatóan ez a legtöbb államban még napok kérdése lesz: Észak-Karolinában a legtöbb szavazatot már a választás napján összeszámolták, de mivel az államban egészen a november 12-ig számítanak beérkezett levélszavazatok, a végleges eredmény még napok kérdése lehet. Egyes elemzők szerint a mai nap végére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés