Előfizetői tartalom

Orbán Viktor elmondta, mi a két fő feladat a járvány idején

MTI
Két fő feladata van a politikai vezetőknek a globális járvány idején, egyrészt minden erőfeszítéssel az emberek egészségének és életének védelmét kell biztosítani, másrészt pedig az országok működőképességének fenntartására van szükség a munkahelyek megőrzése érdekében - közölte Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében a Kínai Nemzetközi Import Kiállítás (CIIE) virtuális rendezvény résztvevői előtt csütörtökön.

A miniszterelnök megjegyezte, a globális járvány hatalmas kihívást jelent nemcsak az egészségügyi rendszerek, hanem a gazdaság számára is.     Magyarország a nyugati integrációhoz tartozik, ugyanakkor erős történelmi, kulturális, gazdasági és politikai kötelékei vannak Kelettel is - mutatott rá Orbán Viktor, aki arra is kitért, hogy a magyarokat nem lepte meg Kelet szerepének...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés