Előfizetői tartalom

Mihez kezd Donald Trump, miután átadta a hatalmat? Komoly tervei vannak a leköszönő elnöknek

Lassan kezdenek lezárulni a novemberi elnökválasztással kapcsolatos jogi huzavonák és nagyon úgy fest, hogy Donald Trump elkezdte a hatalomátadást Joe Bidennek, demokrata kihívójának. Állítólag a leköszönő elnöknek már elég konkrét elképzelései vannak arra vonatkozóan, hogy mit fog csinálni 2021 után: politikailag aktív akar maradni, könyvet akar írni, aztán indulni akar a 2024-es amerikai elnökválasztáson. Még az is lehet, hogy saját hírcsatornát indít. Mindez nem lesz könnyű, perek egész sorozatával és erős politikai ellenszéllel kell megküzdenie az újra ingatlanmágnássá váló politikusnak.

Megkerülhetetlen politikai szereplő akar maradni Trump egy 2018-as kampányeseményen Indianában. Fotó: Getty Images Donald Trump még mindig nem ismerte el hivatalosan elnökválasztási vereségét, viszont „az ország érdekében” elkezdte átadni a hatalmat Joe Bidennek, a következő várható amerikai elnöknek. Kapcsolódó cikkünk 2020. 11. 24. Amerikai elnökválasztás:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés