Előfizetői tartalom

Koronavírus: a nyugati országok nyitnak, a keletiek tovább szigorítanak Európában

MTI
|
Portfolio
A világszerte hivatalosan nyilvántartott koronavírus-fertőzöttek száma 60 346 970-re emelkedett, a halálos áldozatok száma 1 420 721-re, a gyógyultaké pedig 38 667 637-re nőtt a Johns Hopkins Egyetem csütörtök reggeli adatai szerint.Azaz közel 600 ezerrel nőtt egy nap alatt az ismert koronavírus-fertőzöttek száma, és több mint tízezren hunytak el egy nap alatt. A legfertőzöttebb ország továbbra is az Egyesült Államok. A legtöbb nyugat-európai allamban, így például Franciaországban és az Egyesült Királyságban lazítanak a korlátozásokon, míg a keleti tagállamokban tovább szigorítanak, vagy mérlegelik ennek lehetőségét.

2020. november 26. 21:05 Megosztás Merkely Béla: csökken a koronavírus-fertőzöttek aránya Magyarországon Négy egyetem adataiból arra lehet következtetni, hogy Magyarországon csökken a pozitív koronavírus-fertőzéssel regisztráltak aránya - mondta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés