Előfizetői tartalom

Megállíthatatlan a katasztrófa: romokban Európa egyik legerősebb országának autógyártása

Portfolio
A koronavírus-járvány megjelenése és globális terjedése tovább mélyítette a brit autógyártás évek óta tartó válságát. A legfrissebb autógyártási statisztikák pedig ismét megerősítették, borzasztóan nehezen megy az újraindulás, a termelés felfuttatása a szigetországban, amelyet a járvány megfékezése érdekében hozott újabb szigorú intézkedések, a hazai autóértékesítések visszaesés és a globális kereslet csökkenése is nehezít.

Korábban már számtalanszor írtunk arról, hogy a brit autógyártás nagyon nehéz helyzetbe került több tényező együttes hatására, a legfrissebb gyártási statisztikák pedig ismét arról tanúskodnak, hogy az újraindulás, a termelés felfuttatása is borzasztóan nehezen megy a koronavírus-járvány árnyékában: KIDERÜLT UGYANIS, HOGY októberben CSUPÁN 110 179 AUTÓ KÉSZÜLT...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés