Előfizetői tartalom

Elmondta Benkő Tibor, meddig maradnak még rendszerben az orosz fegyverek

Portfolio
2025-re megérkeznek a H225M helikopterek, az orosz forgószárnyasokat ezek rendszeresítése után kivonják a szolgálatból, illetve a Lynx harcjárművek rendszeresítése után mennek a BTR-ek is – mondta el Benkő Tibor honvédelmi miniszter az Inforádiónak. Benkő Tibor arról is beszélt, hogy további fizetésemelésre számíthatnak a katonák, illetve elmondta azt is, hogy több mint 1000 honvédelmi alkalmazott aktív koronavírus-fertőzött és egy ember sajnos életét vesztette.

16 oktatási intézményt fertőtlenítettek a héten a Honvédség katonái, ez már a sokadik feladat, melyet a pandémia kapcsán teljesítettek. Benkő Tibor honvédelmi miniszter elmondta: bőven van még tartalékuk további feladatok kivitelezéséhez. A miniszter arról is beszámolt, hogy többen jelentkeztek szerződéses katonának, mint a járvány előtt, illetve körülbelül 1000-en...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés