Előfizetői tartalom

Itt az újabb autóipari beruházás Magyarországon: gyártótelepeket fejleszt és üzemcsarnokot épít az indiai multi

MTI
|
Portfolio
Az indiai tulajdonú, autóipari Samvardhana Motherson Group (SMG) 5,6 milliárd forintból fejleszti győri, mosonmagyaróvári, mosonszolnoki és túrkevei telephelyeit, Kecskeméten pedig új üzemcsarnokot épít. A beruházáshoz a magyar kormány 2,1 milliárd forint támogatást biztosít - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Kecskeméten.

Szijjártó Péter hangsúlyozta: a Motherson cégcsoport Magyarország, a magyar kormány szövetségese a világjárvány okozta gazdasági kihívásokkal szemben folytatott rendkívüli harcban. Kiemelte, a magyar gazdaság életerejét bizonyítja, hogy míg a világgazdaságból szinte kizárólag negatív hírek érkeznek gyárak bezárásáról, tömeges leépítésekről, a kapacitás visszafogásáról...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés