Előfizetői tartalom

Kétségbeesetten figyelmeztetik Brüsszelt - Komoly gátja lehet az elektromos autók terjedésének

Portfolio
Iparági szereplők és környezetvédők közös levélben kérik az Európai Unió érintett biztosait, hogy ezt az évet szánják arra, hogy felülvizsgálják az alternatív üzemanyagok infrastruktúrájáról szóló törvényt. Szeretnék ugyanis elérni, hogy Brüsszel a korábbiaknál sokkal határozottabb lépéseket tegyen annak érdekében, hogy a következő években valóban kiépüljön a szükséges méretű nyilvános töltőinfrastruktúra, amely biztosítja az elektromos autók kívánt mértékű elterjedését.

Nemrég írtunk arról, hogy a brüsszeli döntéshozók nagyon ambiciózus célokat határoztak meg az elektromobilitás területén a következő 10 évre vonatkozóan. Az Európai Bizottság ugyanis nemrég bemutatta a fenntartható és intelligens mobilitásra vonatkozó stratégiáját Ennek SARKALATOS PONTja, HOGY 2030-IG LEGALÁBB 30 MILLIÓ KIBOCSÁTÁSMENTES GÉPKOCSI KÖZLEKEDJEN MAJD...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés