koronavirus magyarorszag oltas vakcina
Globál

Ádáz küzdelem zajlik a világban - Új mutáns ütötte fel a fejét Magyarországon is

Portfolio
A Johns Hopkins Egyetem legfrissebb adatai szerint a világon több, mint 111 millió ember fertőződött meg koronavírussal, a halálos áldozatok száma átlépte a 2,46 milliót, míg a gyógyultaké közelíti a 63 milliót. A világ számos országa már a koronavírus-járvány harmadik hullámával küzd, köztük van Magyarország is, ahol a harmadik hullám felszálló szakaszában járunk. Ezt erősítették meg a legfrissebb járványadatok is, amelyekből többek között kiderült, hogy 2623 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy a koronavírusnak egy új mutációja jelent meg Magyarországon. Koronavírus-híreink percről percre.

Rájöttek a bécsi tudósok, miért lesz az egyik ember súlyos beteg a koronavírustól, míg a másik nem

A természetes ölősejtek egy receptorának hiánya összefügg a Covid-19 súlyos lefolyásával - állapította meg a Bécsi Orvostudományi Egyetem tanulmánya.

Tovább a cikkhez

Spanyolországban 20 ezer fertőzöttet regisztráltak a hétvégén

Spanyolországban 20 ezer fertőzöttet regisztráltak a hétvégén, 10 ezerrel kevesebbet a múlt hét végi esetszámokhoz képest - közölte a spanyol egészségügyi minisztérium hétfőn.

A szaktárca jelentése szerint az elmúlt 24 órában 1614 új fertőzést diagnosztizáltak az országban. A járvány kezdete óta azonosított esetek száma meghaladja a 3,1 milliót.

Jelenleg százezer emberből átlagosan 252-en fertőzöttek, egy héttel ezelőtt számuk még 417 volt.

Az elmúlt egy hétben 814-en hunytak el a koronavírus-fertőzés következtében, a halálos áldozatok száma közelít a 68 ezerhez.

Fernando Simón, a spanyol egészségügyi riasztási és vészhelyzeti koordinációs központ igazgatója sajtótájékoztatón elmondta: az adatok alapján arra számítanak, hogy a fertőzés terjedésének csökkenése a következő egy hétben is folytatódni fog.

Beszámolója szerint a hétvégén 26 ezren kapták meg a koronavírus elleni oltás második dózisát, ezzel közelít az 1,2 millióhoz azok száma, akik oltása teljessé vált.

A madridi tartomány bejelentette: nyugdíjba vonult, de 70 évesnél fiatalabb orvosokat és ápolókat alkalmaz annak érdekében, hogy bővíteni tudja az oltást beadó szakszemélyzet létszámát.

A fővárosi rendőrség arról számolt be, hogy a hétvégén 370 illegális összejövetelen kellett intézkednie, amelyek közül több, külön erre a célra kiadott turisztikai apartman volt. A madridi hatóságok az év eleje óta több mint kétezer tiltott partit számoltak fel, mert megrendezésükkel megszegték a járványügyi korlátozásokat. (MTI)

Bulgária mobil oltócsoportokkal próbálja gyorsítani a lakosság beoltását

Bulgária mobil oltócsoportokkal próbálja gyorsítani a lakosság koronavírus elleni beoltását, így próbálják elérni a nehezen hozzáférhető vidéki térségeket is - közölte hétfőn Kosztadin Angelov bolgár egészségügyi miniszter. Angelov szerint az érintett vidéki települések polgármesterei vehetik igénybe ezt a szolgáltatást a helyi lakosok számára.

A miniszter közölte: a nagy érdeklődés miatt a háziorvosokat is mozgósították, hogy segítsenek az eddig kórházakra összpontosuló, decemberben indult oltási kampányban, amelynek során már 119 354 vakcinát beadtak.

Bulgáriában pénteken elindult a tömeges oltás azok számára, akik az ország oltási terve alapján elvileg csak később kerülnének sorra. Ennek következtében hatalmas sorok alakultak ki a több mint háromszáz oltási központ előtt az ország nagyvárosaiban. Péntek óta több mint 30 ezer embert oltottak be a brit-svéd AstraZeneca/Oxford-vakcinával.

Bojko Boriszov miniszterelnök reményei szerint a kezdeti nehézségeket követően napi 15 ezerre növelhetik az oltások számát.

A 6,9 millió lakosú országban eddig 236 666 koronavírus-fertőzöttet jegyeztek fel, akik közül 9854-en hunytak el a fertőzés következtében. A kórból eddig 200 254 ember gyógyult ki a balkáni országban. Az aktív fertőzöttek száma 26 560. (MTI)

Az olaszországi vakcinagyártást szorgalmazzák a tartományok

A lakosság beoltásának felgyorsításán dolgozó tartományok a vakcinák olaszországi gyártását sürgetik a római kormánytól, miközben vendéglősök, edzőterem-tulajdonosok üzleteik megnyitását követelték a hétfőn rendezett tüntetéseken.

A toszkán vendéglősök a római képviselőház előtt követelték az újranyitást "Én kinyitok!" jelszóval. Ezzel egy időben Genova városában az edzőtermek és az uszodák üzemeltetői, az éttermek és a bárok tulajdonosai, valamint a színészek tüntettek a zárlattal szemben. Javaslataik között sorolták fel, hogy a vendéglátásban enyhítsék a korlátozásokat, és a már oltásban részesült vendégeket este 23 óráig fogadhassák.

"Irányváltást" sürgetett a vasárnaptól ismét közepes járványfokozatba helyezett Emilia Romagna tartomány elnöke, Stefano Bonaccini, aki a többi régió vezetőivel új intézkedésrendszert kezdeményezett a november óta alkalmazott színek szerinti beosztás, valamint a korlátozások folyamatos enyhítése és szigorítása helyett. A tartományok országosan egységes intézkedéseket szorgalmaztak új paraméterek szerint. Ezenkívül az oltások felgyorsítását sürgették, felvetve az oltóanyagok olaszországi gyártását. Erről a gazdasági fejlesztésért felelős miniszter, Giancarlo Giorgetti, a Liga politikusa a héten egyeztet az olasz gyógyszeripar képviselőivel. A baloldali Demokrata Párt (PD) főtitkára, Nicola Zingaretti, aki egyben Lazio tartomány elnöke, szintén vakcinagyártást szorgalmazott az ország minden erre alkalmas létesítményében.

Lazio egészségügyi tanácsosa, Alessio D'Amato az amerikai vakcinák mellett az orosz Szputnyik V gyártásának átvételét szorgalmazta. Romano Prodi volt kormányfő, az Európai Bizottság egykori elnöke is úgy nyilatkozott,

minden vakcinát be kell szerezni, és meg kell kezdeni a gyártásukat az összes uniós országban, ahol erre lehetőség van.

Lazio régióban hétfőn megkezdődött a negyvennégy és ötvenöt év közötti pedagógusok oltása, valamint a fegyveres erőknél dolgozóké. Az első napon négyezer tanár kapott oltást abból a 35 ezerből, aki regisztrálta magát.

A vírusmutációk terjedése az egészségügyi szakértők szerint március második felében tetőzhet. A nagy-britanniai vírusváltozatot már az új betegek felénél azonosítják. A tartományok közötti közlekedés tilalmát március 27-ig meghosszabbították.

A legerőteljesebben a lombardiai Brescia térségében és az Adria-parti Ancona területén terjed a nagy-britanniai vírusmutáció.

Hétfő estig több mint 3,5 millió személyt oltottak be, közülük 1,3 millióan már a második dózist kapták meg. (MTI)

Bemutatták a brit újranyitási stratégiát: négy szakasz lesz a júniusi fellélegzésig

Június 21-től az emberek közötti kapcsolattartás összes jogi korlátozását fel lehet oldani Angliában, ha a koronavírus-járvány megfékezését célzó célkitűzések és kritériumok maradéktalanul teljesülnek addig - közölte hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök.

Tovább a cikkhez

Azonnal oltsuk be a 70 év felettieket az első adaggal, aztán ráérünk a másodikkal – javasolja a veze

Az új típusú koronavírus (SARS-CoV-2) elleni oltási kampány tervének gyökeres átalakítását sürgeti a súlyos vakcinahiány miatt a szövetségi kormánytól Németország egyik vezető járványügyi szakembere.

Tovább a cikkhez

Felfedte Orbán Viktor, ő miket pipált be a gazdaság újranyitásáról szóló online konzultáción

A járványügyi szakemberek szava lesz a döntő a korlátozások feloldásának menetrendjében, de ezzel együtt is mindenki véleménye számít – hangsúlyozta Orbán Viktor abban a rövid Facebok-videóban, amelyet hétfőn kora este osztott meg és amelyben mindenkit arra kért, hogy töltse ki az online konzultációs kérdőívet. A videó külön érdekessége, hogy közben bemutatták azt is, hogy miket pipált be maga a kormányfő a kérdőív első három kérdésére adott válaszok során.

Tovább a cikkhez

Belga nyitás: kiállt a miniszterelnök a kamerák elé és elmondta, hogy március és május között négy f

Alexander de Croo belga miniszterelnök hétfőn rendkívüli sajtótájékoztató keretében több, egyaránt matematikai modelleken alapuló forgatókönyvet vázolt fel a koronavírus-járvány hosszú távú kezelésére az országban - írták a helyi lapok.

Tovább a cikkhez

Törölték a magyarországi férfi junior kézilabda-világbajnokságot

A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) a koronavírus-járvány miatt hétfőn törölte a június 22. és július 4. közötti időpontra tervezett magyarországi férfi junior világbajnokságot.A 32 csapatosra tervezett eseményt Budapesten és környékén rendezték volna meg.

Az IHF tanácsának döntése értelmében számos utánpótlás-világversenyt töröltek, így - a magyar szövetség (MKSZ) sajtóközleménye szerint - a tavalyról elhalasztott női junior és ifjúsági világbajnokságot, a férfi ifjúsági világbajnokságot, valamint az U17-es strandkézilabda-világbajnokságot sem rendezik meg, de a felnőtt strandkézilabda-világbajnokság is elmarad.

Nagyon sajnáljuk, de megértjük az IHF döntését, hiszen még az is kérdéses volt, hogy nézők előtt vagy buborékban kellene megrendezni az immár 32 csapatos világbajnokságot

- mondta Horváth Gabriella, az MKSZ főtitkára.

Hozzátette, az elmúlt években Magyarország rendre jó házigazdának bizonyult, számos elismerést kapott a nemzetközi és az európai szövetségtől, ezt a tornát is nagy reményekkel várták, de el kell fogadniuk a döntést.

A tervek szerint jövő januárban Budapesten, Debrecenben, Szegeden, Kassán és Pozsonyban rendezik a felnőtt férfi Európa-bajnokságot. (MTI)

Az iráni hatóságok engedélyezték a Sinopharm oltását

Az iráni hatóságok engedélyezték a Sinopharm kínai cég koronavírus elleni védőoltásának alkalmazását - közölte hétfőn a Twitteren Kianus Dzsahánpur, az egészségügy-minisztérium szóvivője. Elmondta, hogy kiadták az engedélyt a vakcina sürgősségi importjára és felhasználására. Szaíd Hatibzadeh, az iráni külügyminisztérium szóvivője elmondta, hogy 250 ezer adag oltást kapnak Kínától.

Az iráni hatóságok február 17-én engedélyezték a brit-svéd AstraZeneca/Oxford és az indiai Bharat Biotech védőoltását.

Iránban február 9-én kezdődött meg a lakosság koronavírus elleni beoltása önkéntes és ingyenes alapon az orosz Szputnyik V vakcinával. Az első szakaszban az intenzív osztályok dolgozóit oltják be. A következő lépés a többi egészségügyi dolgozó és a 65 év felettiek oltása lesz. Az Iránban gyártott védőoltás alkalmazása áprilisban kezdődik. (MTI)

Vakcinákkal és fertőtlenítéssel akart 5 milliót kicsalni, helyette 1 éves börtönt kapott a nő

Egy év börtönre ítélte a Siófoki Járásbíróság első fokon azt a nőt, aki koronavírus elleni vakcinákkal és telephely-fertőtlenítéssel 5 millió forintot akart kicsalni egy siófoki vállalkozótól - tájékoztatta a Kaposvári Törvényszék sajtóosztálya hétfőn az MTI-t.

Tovább a cikkhez

Koronavírus-vakcinák Magyarországon: elárulták a leggyakoribb mellékhatásokat

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében alkalmazott vakcinák esetleges mellékhatásairól már számtalanszor írtunk részletesen. Müller Cecília az operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján a magyarországi tapasztalatokat is megosztotta, így kiderült, hogy hazánkban az oltakozók leggyakrabban milyen mellékhatásokat tapasztalnak a vakcina beadását követően.

Tovább a cikkhez

Az Országgyűlés megszavazta a vészhelyzet meghosszabbítását

Az Országgyűlés 133 igen szavazattal, 55 nem ellenében és 1 tartózkodással, illetve 131 igen szavazattal, 56 nem ellenében és 0 tartózkodással fogadták el Varga Judit igazságügyi miniszter koronavírus-világjárvány elleni védekezésről szóló előterjesztését - számol be az Index.

Tovább a cikkhez

Pillanatok alatt robbant be a magyar iskolákban is a koronavírus-járvány

Két hét alatt megduplázódott azoknak az intézményeknek a száma, ahol kényszerszünetet vagy digitális oktatást rendeltek el a koronavírus-járvány miatt.

Tovább a cikkhez

A Sanofi a Johnson and Johnsonnak is besegít a gyártásba

A Sanofi gyógyszeripari vállalat a Pfizer-BioNTech után a Johnson and Johnson amerikai gyógyszergyárnak is besegít a koronavírus-elleni oltóanyaga gyártásába, amíg a saját vakcinája nem készül el - jelentette be hétfőn a francia gyártó nem sokkal azután, hogy megkezdte a brit GlaxoSmithKline (GSK) gyógyszeripari vállalattal közös fejlesztésű, fehérjealapú, koronavírus elleni vakcinájának klinikai tesztelését.

A Sanofi a Johnson and Johnson oltóanyagának több fázisában is részt vesz 2021 harmadik negyedévétől

- olvasható a közleményben.

A francia vállalat a közép-franciaországi Lyon közelében található Marcy-l'Etoile-i üzemében fog flakonozni az amerikai vakcinából havonta mintegy 12 millió dózist.

Ez a második alkalom, hogy a Sanofi átengedi a gyártósorait az egyik legfőbb konkurensének.

Nyáron a németországi Frankfurt melletti üzemében a Pfizer-BioNTech vakcinájának mintegy 125 millió dózisát fogják legyártani. A járványhelyzet miatt a gyógyszergyártó-iparban váratlan szövetségek jöttek létre, sokszor konkurens vállalatok között. A svájci Novartis, amely nem fejleszt saját oltóanyagot a koronavírus ellen, szintén azt tervezi, hogy besegít a Pfizer-BioNTech oltóanyagának gyártásába.

Paul Hudson, a Sanofi vezetője szerint a Johnson and Johnsonnal között megállapodás arról tanúskodik, hogy a Sanofi a szolidaritásával hozzájárul a közös erőfeszítéshez annak érdekében, hogy minél előbb véget érjen az egészségügyi krízis.

Az elmúlt hónapokban a francia kormány többször is felszólította a Sanofit, hogy engedje át a gyártósorait annak érdekében, hogy a koronavírus-elleni oltóanyagból az Európai Unió tagállamainak szánt csaknem 2,5 milliárd dózis minél előbb rendelkezésre álljon.

(MTI)

A horvát kormány a korlátozások újabb enyhítéséről dönthet

A horvát kormány a héten dönthet a korlátozások újabb enyhítéséről, amennyiben a járványügyi helyzet ezt megengedi - jelentette be Davor Bozinovic belügyminiszter, a válságstáb vezetője a testület hétfői sajtótájékoztatóján.

Tovább a cikkhez

Elképesztően hatékony a Pfizer és az AstraZeneca vakcinája - Jelentősen csökkentik a kórházi kezelés

A skót kormány hétfőn ismertetett tanulmánya szerint meredeken csökkenti a koronavírus-fertőzés okozta, kórházi kezelést igénylő megbetegedések számát a Pfizer és a BioNTech, illetve az AstraZeneca és az Oxfordi Egyetem vakcinája.

Tovább a cikkhez

Müller Cecília: a brit koronavírus mellett más mutáns is megjelent Magyarországon

Müller Cecília az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján hivatalosan elismerte, hogy az eddig számontartott brit koronavírusmutáció mellett más mutáns is megjelent Magyarországon. Ennek két okból van nagy jelentősége, egyrészt az új variánsokról már tudjuk, sokkal fertőzőbbek és egyre többen kerülnek kórházba miattuk. Másrészt kérdéses, hogy a hazánkban alkalmazott vakcinák mennyire lesznek hatékonyak az új mutációkkal szemben. Ezek miatt előfordulhat, hogy a nyájimmunitás eléréséhez nagyobb átoltottságot kell majd elérnünk a jövőben, amely egyben azt is eredményezheti, hogy az érvényben lévő korlátozó intézkedéseket később lehet majd feloldani.

Tovább a cikkhez

Kínai vakcina Magyarországon: kezdődik az oltás az idősekkel, akikre alig tesztelték eddig a vakciná

A héten megkezdik az oltást a kínai Sinopharm vakcinájával is Magyarországon. Az OGYÉI tájékoztatói alapján mutatjuk be, hogy milyen eredményeket értek el eddig a 60 év felettiek esetében, ugyanis Magyarországon velük kezdődik a kínai vakcina használata.

Tovább a cikkhez

Koronavírus: kinyitottak az általános iskolák Németország nagy részén

Több mint két hónap járványügyi kényszerszünet után hétfőtől ismét fogadják a gyerekeket az óvodákban és az általános iskolákban Németország nagy részén.

Tovább a cikkhez

Megkezdték a GSK/Sanofi-vakcina klinikai tesztelését

Megkezdték hétfőn a brit GlaxoSmithKline (GSK) és a francia Sanofi gyógyszeripari vállalat közös fejlesztésű, fehérjealapú, koronavírus elleni vakcinájának klinikai tesztelését.

Tovább a cikkhez

Koszovóban március elejére várják az első adag oltóanyagot

Március első hetében érkezhetnek meg az első adag, koronavírus elleni oltóanyagok Koszovóba - jelentette ki hétfőn Isme Humolli, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) pristinai irodájának vezetője. A Koha Ditore című pristinai napilap internetes oldalának beszámolója szerint Isme Humolli közölte, hogy Koszovó a COVAX vakcinabeszerzési program keretében jut oltóanyaghoz.

Mindkét fél azt szerette volna, ha az oltóanyag mihamarabb megérkezik, de látjuk, hogy hiány van vakcinából, mert nem tudnak megfelelő mennyiségű szert gyártani - magyarázta.

Az oltási program szerint az év végéig a koszovói lakosság 60 százalékát oltanák be, először az egészségügyi dolgozók, a 80 éven felüliek, valamint a krónikus betegségben szenvedők kapják meg a vakcinát.

A regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma hétfőre Szerbiában 2518-cal 436 640-re, Koszovóban 398-cal 66 380-ra, Észak-Macedóniában 254-gyel 99 321-re, Montenegróban 402-vel 71 995-re, Bosznia-Hercegovinában pedig 269-cel 128 371-re növekedett.

A járvány halálos áldozatainak száma Szerbiában az utóbbi 24 órában 16-tal 4337-re, Koszovóban eggyel 1572-re, Észak-Macedóniában 16-tal 3063-ra, Montenegróban 11-gyel 955-re, Bosznia-Hercegovinában pedig 16-tal 5101-re nőtt.

(MTI)

Euróval vagy euró nélkül? A Covid-válság után is csak a konvergencia lehet az elsőszámú cél

A kétezres évek elején az euró mielőbbi bevezetése természetes célként fogalmazódott meg az újonnan csatlakozott EU-tagállamok jelentős részénél. A pénzügyi válság azonban felszínre hozta azokat az immanens problémákat, amelyek a közös európai valuta életképességét kérdőjelezik meg. A hazai gazdaságpolitika ezért – teljesen érthető módon – óvatosabb álláspontra helyezkedett az eurócsatlakozást illetően, és inkább a magyar gazdaság zónán kívüli felzárkóztatását helyezte előtérbe, a csatlakozás előfeltételéül pedig – többek között – a reálkonvergencia megvalósulását jelölte ki.

Tovább a cikkhez

Kiderült: EU-pénzből adja a kormány a 10 milliós ingyenhitelt a cégeknek

Megjelentek a pénteki Magyar Közlönyben a nemrég bejelentett, 100 milliárd forintos keretösszegű Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön hitelprogramjának finanszírozásáról szóló jogszabályok. Ez alapján nem állami kamattámogatású konstrukció lesz ez, hanem visszatérítendő EU-forrásból kialakított hiteltermék.

Tovább a cikkhez

Koronavírus Magyarországon: itt van a friss hétfői jelentés

2623 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 405 646 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 48 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 14 347 főre emelkedett.

Tovább a cikkhez

Ma meghosszabbíthatja a veszélyhelyzetet a parlament

Az Országgyűlés ma dönt a veszélyhelyzet meghosszabbításáról, valamint egy az államfő által korábban alaptörvény-ellenesség miatt kifogásolt javaslatról.

Tovább a cikkhez

Újabb országban ismerték el hivatalosan, hogy jelen van a koronavírus

Először ismerte el a tanzániai elnök vasárnap, hogy a koronavírus-fertőzés jelen van az országában, előtte hónapokon át azt hangoztatta, hogy imádsággal már legyőzték.

Tovább a cikkhez

Koronavírus: a britek már két hét múlva elkezdenek kinyitni

Március 8-án kezdődhet a koronavírus-járvány megfékezését célzó korlátozások enyhítése Angliában - közölte hétfőn Boris Johnson brit miniszterelnök. Johnson egyenes utalást tett arra, hogy a nyitás első lépéseként a diákok visszatérhetnek az iskolákba.

Tovább a cikkhez

Ádáz küzdelem zajlik a világban - A járvány harmadik hulláma miatt aggódnak Magyarországon

A koronavírus-járvány az Egyesült Államokat sújtja leginkább, az országban az azonosított fertőzöttek száma már meghaladta a 28 milliót, míg a halálos áldozatok száma megközelítette az 500 ezer főt. Nagyon rossz a helyzet Indiában is, ahol a fertőzöttek száma már meghaladta a 11 milliót és több, mint 156 ezer ember halálát okozta a koronavírus-járvány. Brazíliában szintén tombol a vírus, a regisztrált fertőzöttek száma meghaladta a 10 milliót, míg a halottaké a 246 ezret.

Címlapkép forrása: MTI/Mohai Balázs

Az ország, amelyik hadat üzent a harmadik járványhullámnak

A világon 111 073 086 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 2 460 489, a gyógyultaké 62 605 016 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem vasárnap reggeli adatai szerint. Közben Ausztria tudatosan készül a harmadik járványhullámra és minden erejével azon van, hogy megakadályozza az új vírustörzsek okozta járványberobbanást.

Tovább a cikkhez

Hatalmas felfedezést tettek a koronavírus-vakcinákkal, végleg leszámolhatnak a fertőzéssel

A Pfizer-BioNTech kettős által fejlesztett vakcina megakadályozza az izraeliek túlnyomó többségének megfertőződését, ez az első bizonyíték arra, hogy az immunizáció sikeresen véd a koronavírus terjedése ellen. Egy előzetesen kiszivárgott jelentés ugyanis arra a következtetésre jutott, hogy az oltás megakadályozza, hogy a tünetmentes hordozók továbbadják a fertőzést.

Tovább a cikkhez

Müller Cecília a harmadik járványhullám berobbanásától tart

A koronavírus-járvány harmadik hullámának felszálló szakaszában járunk - nyilatkozta az országos tisztifőorvos a közmédiának vasárnap.

Tovább a cikkhez

Kásler Miklós: meghatározó hetek állnak előttünk a koronavírus elleni harcban

A koronavírus-járvány alakulása szempontjából meghatározó hetek állnak előttünk - írja Kásler Miklós Facebook-oldalán.

Tovább a cikkhez
mobil mobilbank netbank
érettségi iskola vizsga
kínai vakcina oltás egészségügy

Kasza Elliott-tal Magyar Telekom

Február 25-én jelentett a Telekom, és kisebb sokkot okozott az osztalékhoz kapcsolódó közleményével, miszterint...

Variance Minden (is) eladó!

Közel két hónapja próbálok nekifogni, hogy kiírjam magamból az NFT (Non Fungible Token) téma kapcsán a gondolataimat...

Kiszámoló A bőség zavara

A mai ember a bőség zavarában él. Elég elmenni egy bevásárlóközpontba, bemenni az éttermi részre vagy ellátogatni...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021-04-14
Investment, Wealth and Savings (IWS) 2021
2021-05-12
Építőipar 2021
2021-05-13
HR Revolution 2021
2021-06-03
Financial and Corporate IT 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

protokoll és rendezvényszervezési szakértő

Vezető felügyelő

Vezető felügyelő
Online előadás
Tedd meg az első lépéseket a tőzsdei befektetéset terén-fogjuk a kezed!
Online előadás
Mik azok a japán gyertyák és miért hasznosak? Aktuális, élő példák az amerikai részvénypiacról.
elon musk