Előfizetői tartalom

Joe Biden hatalmas ígéretekkel ült az elnöki székbe - Mit tartott meg belőle?

Portfolio
Ahogy az Egyesült Államok új elnökei általában, Joe Biden is ambiciózus terveket fogalmazott meg arra vonatkozóan, hogy milyen intézkedéseket visz majd végbe elnökségének első 100 napja során. Szerdán eltelt a politikus regnálásának ötvenedik napja, így az AP összegezte, hogy mit sikerült megvalósítani félidőben a programból.

Ami sikerült Joe Biden azt ígérte, hogy elnökségének elején a koronavírus-krízis megoldására fog fókuszálni, ezen a téren eddig több szempontból is jól halad. Pénteken aláírja a krízis eddigi legnagyobb, 1900 milliárd dolláros mentőcsomagját, illetve jövő hétre várhatóan 100 millió amerikai be lesz oltva, mely célt Joe Biden a 100. napjára tette. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés