Előfizetői tartalom

Hathatós segítséget kapnak a magyar autóipari beszállítók - Pontos előrejelzésekhez juthatnak a gyártásban

Portfolio
A koronavírus-válság a járműipari ágazat szereplőit is számos ismeretlen helyzet elé állította, egyben próbára tette a globális ellátási láncot. A kialakult helyzetben jelentős problémává vált a személyes találkozók elmaradása, a szükséges kommunikáció csökkenése, amelyek nehezebbé teszik a gyártás tervezhetőségét a hazai kkv-szektor számára. Jó hír viszont, hogy a megoldás karnyújtásnyira van, mivel a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) támogatásával létrejön egy vevő független előrejelző rendszer.

Kritikus problémává vált, hogy a hazai kkv-szektor beszállítóit nagy mértékben sújtja a vevőikkel való személyes találkozások elmaradása, az ebből következő kommunikáció csökkenése és a kialakult látszólagos tervezhetetlenség, a három hónapon túli megrendelési tervek elmaradása. A tervezhetetlenség azért látszólagos, mert nem igaz az, hogy 3 hónapon túli megrendelési...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái