Előfizetői tartalom

Nagyon úgy néz ki, hogy Putyinék nem akarták Joe Bident látni az elnöki székben

Portfolio
Egy friss titkosszolgálati szerint Oroszország mellett Irán és más államok is megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba, Kína azonban távol maradt az ilyen akcióktól. Az orosz beavatkozás célja Joe Biden népszerűségének aláásása és Donald Trump szövetségeseinek befolyásolása volt - írja a New York Times.

Egy kedden nyilvánosságra hozott amerikai titkosszolgálati jelentés szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök adott engedélyt az amerikai választásokba történő beavatkozásra, amelynek célja Joe Biden népszerűségének aláásása és Donald Trump szövetségeseinek befolyásolása volt. A jelentés nem nevezett meg konkrét személyeket Trump csapatából, de a New York Times szerint vélhetően...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés