Előfizetői tartalom

Nézzük, melyik most a világ 10 legerősebb hadserege!

Portfolio
Az Egyesült Államok még mindig a világ legerősebb hadserege, mögötte Oroszország, majd Kína került fel a dobogóra. A top10-be nemrég bekerült Pakisztán és Brazília, viszont kikerült Törökország és Németország. Nézzük a GFP 2021-es összesítését arról, hogy melyik most a világ 10 legerősebb hadserege, illetve vetettünk egy pillantást arra is, hogy az elemzők hogy ítélik meg Magyarország helyzetét.

A Global Firepower rendszeresen frissíti a Powerindex nevű összesítését, melyben azt próbálják megállapítani 50 tényező alapján, hogy melyek a világ legütőképesebb hadseregei. Az olyan tényezők mellett, mint a katonák és haditechnikai eszközök száma, figyelembe vesznek olyan szempontokat is, hogy milyenek egyes országok logisztikai képességei, terepviszonyai és pénzügyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés