Előfizetői tartalom

Halálos fenyegetést küldtek a szaúdiak az ENSZ tisztségviselőjének

Portfolio
Szaúdi tisztviselők küldhettek közvetetten halálos fenyegetést Agnes Callamard-nak még 2020 januárjában, állítja az ENSZ jelentéstevője egy Guardiannak adott interjúban. A fenyegetéseket a Callamard által lefolytatott vizsgálatok apropóján fogalmazták meg, melynek célja a Hosogdzsi-gyilkosság felderítése volt.

Agnes Callamard egy interjúban elmondta, hogy egy, az ENSZ-ben dolgozó kollégája figyelmeztette még 2020 januárjában, hogy szaúdi tisztviselők egy Genfben tartott magas szintű egyeztetésen azzal fenyegetőztek, hogy ˝elintézik˝ Callamard-t, ha az ENSZ nem fogja vissza őt a Hasogdzsi-gyilkossággal kapcsolatos vizsgálatoktól. Egy halálos fenyegetés. Így lehet értelmezni az elhangzottakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés