Előfizetői tartalom

Jó elnök volt Donald Trump? Megjöttek a legfrissebb számok

Portfolio
Két hónappal Donald Trump távozása után még mindig nagyon megosztott az amerikai közvélemény abban a kérdésben, hogy jó elnök volt-e a republikánus ingatlanmágnás. A demokraták még mindig nagyon elégedetlenek vele, míg a republikánusok továbbra is jó politikusnak tartják. Összességében enyhe túlsúlyban vannak azok, akik rossz érzésekkel gondolnak vissza az elmúlt négy évre.

A Pew Research március 1-je és 7-e közt végezte el felmérését, melyből kiderül az, hogy összességében az amerikaiak 53%-a gondolja átlagon aluli elnöknek Donald Trumpot a 12 ezer válaszadó véleményét összegezve. Az amerikaiak 35%-a értékeli Trump teljesítményét „nagyszerűnek” vagy „jónak,” 12% szerint átlagosnak nevezhető az elnök, míg 12% szerint „gyenge,”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés