Előfizetői tartalom

Koronavírus: záporoznak a hírek a vakcinákról, itthon felemásan nyitja az iskolákat a kormány

Portfolio
Emelkedő szakaszban van a járványgörbe a világon, az új esetek száma az előző 7 napátlagában közelíti a 650 ezret, a mozgóátlag a januári csúcs idején 780 ezren állt, így ettől még messze vagyunk, de egyértelműen emelkedő szakaszban van a járvány a világon. A több új eset több vírusvariáns megjelenésére ad lehetőséget, így különösen aggasztó a helyzet, hiszen számos országban még nagyon alacsony az átoltottság. Érkeztek jó hírek is: a Pfizer felpörgeti a vakcinagyártást, a Moderna pedig azt állítja, hogy vakcinája hat hónap után is véd a mutáns vírusokkal szemben is.

2021. április 14. 22:25 Megosztás Rangos tudományos folyóirat címoldalán közölte a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját Egy rangos tudományos folyóirat, a Nano Letters közölte címoldalán a Semmelweis Egyetem kutatóinak publikációját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés