Előfizetői tartalom

Joe Biden már első 100 napján történelmi változásokat idézett elő

Január 20-án iktatták be hivatalába Joe Bident, amely azt jelenti, hogy közel 100 napja ő vezeti az Egyesült Államokat. Az elnök számos, történelmi horderejű intézkedést hozott meg rövid hivatali ideje alatt; míg gazdaságösztönző és járványellenes lépéseit kedvezően fogadta az amerikai közvélemény, a külpolitikai és a bevándorlás terén inkább megosztónak tekinthető Amerika új vezetője.

Járványkezelés Biden első hónapjait egyértelműen a koronavírus elleni küzdelem határozta meg. Az új elnök már beiktatásának napján számos olyan rendeletet írt alá, melyek a járvány elleni hatékony védekezést voltak hivatottak szolgálni: Biden kötelezővé tette a maszkviselést a szövetségi épületekben és arra kérte az államokat is, hogy ezt az intézkedést adaptálják....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés