FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Mérlegre tettük Joe Biden első 100 napját: Mennyit tartott meg az ígéreteiből?

Joe Biden tegnap először intézett beszédet az Egyesült Államok kongresszusához, amelyben kiértékelte elnöksége első 100 napjának eredményeit. Biden összesen 61 konkrét ígéretet fogalmazott meg erre az időszakra, amelyek érintették a járványkezelést, a klímavédelmet, a gazdaságélénkítést, valamint a fegyvertartás és a bevándorlás szabályozását. Az alábbiakban megnéztük, hogy az ambiciózus vállalásokból mennyit sikerült megtartani.

Járványkezelés Joe Biden ígéreteinek jelentős része kétségkívül a járványkezelés köré összpontosult és összességében kijelenthető, hogy ezek többsége teljesült is. Biden kötelezővé tette a maszkviselést a szövetségi épületekben és arra kérte az államokat is, hogy ezt az intézkedést adaptálják. Ezen kívül 100 napos „maszkkihívást” indított, melyben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés