Előfizetői tartalom

Akkora zavargások vannak egy országban, hogy a fővárosban még az oltási kampány is leállt

MTI
Legalább negyvenhat ember megsérült szerdán, a hetedik napja tartó, sokszor erőszakba torkolló tüntetéseken Bogotában és más kolumbiai nagyvárosokban, helyszíni jelentések szerint a tiltakozók megpróbáltak behatolni a parlament épületébe, a zavargások miatt a fővárosban leállt a koronavírus-járvány ellen oltási kampány és a tesztelés.

Claudia López bogotái polgármester a Twitteren azt írta, hogy "brutális" mértékben fokozódott az erőszak, harminc civil és tizenhat rendőr megsérült a demonstrációkon. A pusztítás azt jelenti, hogy kevesebb busz fog közlekedni - figyelmeztetett a polgármester. Az El Espectador című lap arról tudósított, hogy a tüntetők mintegy 25 rendőrőrsöt támadtak meg, többet felgyújtottak....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés