Előfizetői tartalom

A fehérorosz diktátor a földre kényszerített egy Ryanair-gépet

MTI
|
Portfolio
Aljakszandr Lukasenka fehérorosz diktátor utasítást adott arra, hogy kényszerítsenek leszállásra egy utasszállítót, amelyen a Fehéroroszországban szélsőségesnek nyilvánított NEXTA nevű Telegram-csatorna volt főszerkesztője utazott. A hivatalos fehérorosz tájékoztatás szerint pokolgép lehetett a gépen. Raman Prataszevicset, a volt főszerkesztőt, Lukasenka kritikusát, őrizetbe vették. A litván elnök, Gitanas Nauseda a NATO és az európai szövetségesek beavatkozását kéri.

Őrizetbe vették vasárnap Raman Prataszevicset, a Fehéroroszországban szélsőségesnek nyilvánított NEXTA nevű Telegram-csatorna volt főszerkesztőjét Minszkben a Ryanair légitársaság egyik repülőgépén, amely a fehérorosz fővárosban előre nem tervezett leszállást hajtott végre - közölte a Vjaszna fehérorosz jogvédő szervezet. A Vjaszna szerint a Ryanair járata Athénból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés