Előfizetői tartalom

Jöhet a nyitás a delta variánssal sújtott Nagy-Britanniában, a kormányfő bizakodó

Portfolio
Boris Johnson szerint Angliában a július 19-re halasztott utolsó nyitási fázist úgy tűnik, nem kell még tovább halasztani, és ebben az időpontban végre feloldhatják a korlátozások nagy részét annak ellenére, hogy jelenleg a koronavírus delta variánsa (indiai variáns) terjed az országban – írja a Bloomberg. A kormányfő azt is ígérte, megvizsgálják a beutazási szabályokat a következő napokban, hetekben.

A kormányfő bizakodó ezzel kapcsolatban, egy televíziós interjúban kifejtette, hogy az alapján, ahol most tartunk, és a vakcinák minden koronavírus variánssal szembeni hatásosságát figyelembe véve úgy néz ki, hogy a július 19-ei határidő tartható lesz. Kapcsolódó cikkünk 2021. 06. 16. Koronavírus: elfogadta a brit parlament a halasztást 2021. 06. 14. Kiszivárgott:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés