Előfizetői tartalom

Koronavírus: Magyarországon ismét nőttek az esetszámok, Amerika kötelező oltásokról dönthet

Portfolio
Ismét emelkedőben vannak az esetszámok világszerte, sok országban indult el egy újabb járványhullám. Magyarországon ismét emelkedtek némileg az esetszámok, bár még mindig alacsonyak. A világban a legnagyobb problémát az okozza, hogy alacsony az átoltottság - ahol magas, ott is sok ember van kitéve a járványnak. Ezért különféle megoldások születnek a problémára, Izrael például már az egészen kis gyerekeket is oltják, az Egyesült Államok pedig a kötelező oltás bevezetésén gondolkodik.

2021. július 28. 19:12 Megosztás Joe Biden is kötelezővé teheti az oltást vagy a tesztelést Csütörtökön bejelentheti Joe Biden amerikai elnök, hogy az állami alkalmazottaknak kötelezővé teszik a koronavírus elleni oltást vagy a rendszeres tesztelést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés