Előfizetői tartalom

Az AVL Hungary hatalmas erőbedobással építkezik Magyarországon - Zalaegerszegen új fejlesztőintézetet hoznak létre

Az AVL Hungary sikeresen vészelte át a koronavírus-járvány első három hullámát, munkavállaóinkat megtartottuk, érdi irodaházunk építését befejeztük, Zalaegerszegen és Kecskeméten zajló fejlesztéseink pedig rendben haladnak – jelentette ki Dirk Janetzko a Portfolio-nak adott interjújában. Az osztrák tulajdonban lévő autóipari kutatóvállalat vezérigazgatója beszélt arról is, hogy elkötelezettek Magyarország, azon belül pedig Zalaegerszeg iránt, ahol hamarosan egy hétmillió eurós beruházás keretében új fejlesztőintézetet létesítenek.

Az osztrák tulajdonban lévő autóipari kutatóvállalat, az AVL Hungary jelenleg öt helyszínen van jelen Magyarországon, milyen hatással volt a koronavírus-járvány a működésükre? Mint sok más cégnél, nálunk is jelentős változásokat okozott a vírushelyzet. Kollégáink nagy része otthonról dolgozott, elmaradtak a szokásos rendezvényeink, összejöveteleink. A munkát azonban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés