Előfizetői tartalom

Koronavírus: sorra buknak el a védekezés mintaországai, a delta variáns ezt is elintézte

Portfolio
A koronavírus-járvány elleni védekezésben korábban tartósan jól teljesítő országok buknak el, miközben a középutas stratégiát választó európai országok egyre jobban teljesítenek a kórokozóval szemben - állapította meg legújabb anyagában a Bloomberg, amely saját indexe alapján méri 53 ország Covid-ellenállóképességét. A delta variáns elmúlt néhány hétben mutatott tombolása alapján az üzenet egyértelmű: a vakcinázottság minél erőteljesebb felfutása mellett az alapfeladatokat sem szabad elfelejteni a védekezés során. A pajzsnak többrétűnek kell lennie.

"A legjobb és a legrosszabb helyek a világon a koronavírus szempontjából, miközben a delta variáns tönkreteszi az újranyitási terveket" címmel közölt átfogó elemzést a Bloomberg. A nemzetközi hírügynökség saját módszertanra épülő nemzetközi, az egyes országok Covid-ellenállóképességét egységes mutatók alapján összehasonlító rangsort készített (először még...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái