Előfizetői tartalom

Rusvai Miklós: Az oltatlanok általában kevéssé tájékozott, alacsonyan képzett emberek, és bizalmatlanok

Portfolio
Közölni kéne a kórházban kezeltek és a lélegeztetettek száma mellett azt is, hogy ezek közül mennyien oltatlanok, hogy ezzel lehessen ösztönözni az időseket az oltás felvételére - mondta Rusvai Miklós virológus az RTL Híradónak. A virológus elmondása szerint az oltatlanok többségében vidéki, alacsonyan képzett, kevésbé tájékozott emberek, akik bizalmatlanok a vakcinákkal szemben.

Rusvai Miklós azt is elmondta, hogy jelentősen nem sikerült növelni az átoltottságot az idős korosztályban, és még mindig van 500 ezer hatvan év feletti emberi, aki nem kapott oltást, pedig az ő esetükben a legnagyobb a fertőzés kockázata. Rusvai elmondása szerint 70 év felett már a fertőzöttek nagyjából 25%-a meghal. Rusvai felhívja rá a figyelmet, hogy Magyarországon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés