Előfizetői tartalom

Draghi: Merkel hiányozni fog

MTI
Az Európai Unió küszöbönálló kihívásairól, a migrációról, az energiaárak emelkedésének hatásáról, Afganisztánról és a klímaváltozásról egyeztetett Mario Draghi olasz miniszterelnök és Angela Merkel távozó német kancellár találkozójukon, amelyről személyesen számoltak be a római kormánypalotában tartott sajtótájékoztatón csütörtökön.

Mario Draghi köszönetet mondott Angela Merkelnek kormánya és saját nevében is. Kijelentette, Merkel "meghatározó"" szerepet töltött be az utóbbi tizenhat évben Európa jövőjének megrajzolásában. Merkel politikáját a "nyugodtság, határozottság és a meggyőződött európaiság" jellemezte - hangoztatta Mario Draghi. Az Európai Központi Bank (ECB) egykori elnökeként Angela...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés