Előfizetői tartalom

A Gripen a világ legjobb negyedik generációs vadászgépe egy amerikai szaklap szerint

Portfolio
Szokatlanul hosszú cikket közölt a Business Insider tegnap a Magyarország által is használt, negyedik generációs Gripen-vadászgépekről, melyben a merevszárnyas repülőgép érdemeit méltatják. Már a cikk címében is az olvasható, hogy a Gripen lehet „a világ legjobb nem lopakodó vadászgépe,” majd hosszasan taglalják a típus képességeit, kedvező ár / érték arányát és esetleges upgrade-lehetőségeit.

A Business Insider alapvetően egy amerikai üzleti szaklap, viszont gyakran közölnek haditechnikai cikkeket, néha külsős szerzők tollából. Most Robert Farley, a 19fortyfive haditechnikai szakportál szerzőjének cikkét közölték, melyben a szakértő a SAAB Gripen vadászgépének érdemeit méltatja. A cikk a típus képességeinek és történelmi hátterének ismertetésével kezdődik;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés