Előfizetői tartalom

Lukasenka a lengyel határon való átkelésre buzdította az ottrekedt bevándorlókat

MTI
|
Portfolio
Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök pénteken ellátogatott egy, a lengyel határhoz közeli, migránsközpontba. Lukasenkának ez volt az első nyilvános jelenése a határon a fehérorosz migránsválság kitörése óta. Előző este a fehérorosz–lengyel határon újabb csoport próbált meg erőszakkal átjutni, és lázadás történt az egyik lengyelországi befogadó táborban.

Lukasenka látogatásáról beszámolva a BelTa fehérorosz állami hírügynökség azt írta: A migránsok körülvették az elnököt, és tapssal üdvözölték. A BelTa fotót is közzétett, amelyen Lukasenka a helyi vöröskereszt munkatársaival találkozik. A hírügynökség által közzétett videón a fehérorosz elnök a központban sétál, miközben testőrök, újságírók és migránsok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés