Előfizetői tartalom

Koronavírus: együtt érkezik az ötödik hullám és a negyedik oltás

Portfolio
Több mint 323 millióan kapták el eddig a koronavírust a világban, míg a halálos áldozatok száma megközelíti az 5,53 milliót. Az omikron vírusvariáns gyors terjedésével elindult az ötödik hullám Magyarországon, az ebből adódó betegséges könnyű lefolyására lehet azonban számítani, ha valaki teljes oltottsággal rendelkezik. A negyedik oltásnál már zajlik a kidolgozása annak, hogy pontosan kiknek javasolják, de ahol már bevezették, ott elsősorban a hatvan éven felülieknek ajánlják.

2022. január 15. 20:45 Megosztás A szakértő elárulta, mi az egyetlen dolog, amit ne egyél a koronavírus-járvány idején Dr. Heather Moday allergológus immunológus tanácsa szerint a legrosszabb étel-összetevő, amit koronavírus-járvány idején ehetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés