Előfizetői tartalom

Halállal fenyegette Trumpot az iráni diktátor

Portfolio
Szombaton véglegesen törölték az iráni legfelsőbb vezető, Ali Hámenei nagyajatollah Twitter-fiókját, miután egy olyan animált videót tett közzé, amelyben bosszút követelt Donald Trump korábbi amerikai elnök ellen a két éve meggyilkolt Kászim Szulejmáni tábornok halála miatt – számolt be az Alarabiya News című hírportál nyomán a 24.hu.

A korábbi amerikai elnök két évvel ezelőtt rendelte el azt a bagdadi dróntámadást, amelyben meghalt a befolyásos Kászim Szulejmáni tábornok is. A magas rangú katonatiszt személye köré azóta mártírkultuszt építettetek az iszlamista államban. A @KhameneiSite nevű Twitter-fiók a héten egy olyan animált videót tett közzé, amelyen egy drón támad Donald Trumpra. A Twitter...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés