Előfizetői tartalom

Teljesen megbénítottak egy milliós várost az oltásellenesek - Már a katonaság bevetését fontolgatják

Portfolio
Lassan egy hete tartanak a kanadai fővárost, Ottawát szinte teljesen megbénító, kamionos demonstrációk, a tüntetők száma folyamatosan növekszik, a hatóságok pedig egyre tehetetlenebbnek tűnnek. Eleinte a kötelező oltatás ellen indultak demonstrációk a városban, mára viszont már a koronavírus elleni összes intézkedés ellen tüntetnek, beleértve a maszkviselési kötelezettségeket és a lezárásokat. A hatóságok illegálisnak és veszélyesnek minősítették az összejövetelt, a rendőrfőnök már azt fontolgatja, hogy a hadsereg segítségét kéri.

Megbénult a kanadai főváros Január közepén kötelezővé tette a koronavírus elleni oltást Justin Trudeau kanadai miniszterelnök kormánya minden olyan fuvarozónak, aki részt vesz a Kanada és más országok (elsősorban az Egyesült Államok) közti kereskedelmi forgalomban. A teherautó-sofőröknek a Kanadába való belépés előtt oltási igazolást kell felmutatniuk. Az intézkedés...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái