Előfizetői tartalom

Vallott a CIA: szándékos támadás betegíti Amerika befolyásos embereit

Portfolio
Valószínűleg szándékos, elektromágneses impulzusfegyverekkel és / vagy ultrahang-eszközökkel elkövetett támadás okozza az amerikai diplomatákat, hírszerzőket és katonákat támadó Havanna-szindrómát – áll a CIA által vezényelt, számos másik hírszerzési szervezet és tudományos szakértő bevonásával készült friss jelentésben, melyet a Guardian szemlézett.

Az elmúlt években több száz ember vált a rejtélyes Havanna-szindróma áldozatává, a hírszerzési tanulmány szerint az esetek nagy részét stressz vagy kiégés okozta. Azonosítottak viszont néhány olyan esetet is, ahol alapos a gyanúja, hogy szándékos támadás áldozatává váltak az érintettek. A jelentés szerint gyanítható, hogy ezeket a támadásokat „szerény energiakövetelményekkel”...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés