Előfizetői tartalom

Orosz-ukrán háború: a kezdeti sokk után felvették a fegyvert az ukránok, durvul a harc a szárazföldön

Reggel nagyon úgy tűnt, hogy teljesen lesokkolta az ukrán haderőt az oroszok támadása, kora délutánra viszont heves harcok alakultak ki már több stratégiai fontosságú régióban is. Az ukránok egyre keményebb ellenállást tanúsítanak, most már úgy néz ki, hogy nem fog megvalósulni az oroszok számára ideális forgatókönyv, melyben érdemi harcok nélkül beveszik az egész országot.

Oroszország tegnap este hackertámadásokkal bénította meg Ukrajna informatikai infrastruktúráját, ma reggel pedig ballisztikus- és cirkálórakétákkal bombázták szét az ország katonai létesítményeit. Röviddel ezután megindult a szárazföldi roham is, amely egy ideig minimális ellenállással tudott előre haladni. Kapcsolódó cikkünk 2022. 02. 24. Ukrán háború: eddig úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés