Előfizetői tartalom

Ukrán háború - Hogy áll most a frontvonal csütörtök este?

Portfolio
Folyamatosan nyomulnak előre az oroszok Ukrajna területén, de nagyon messze vagyunk még attól csütörtök este, hogy egész Ukrajnát vagy akár a stratégiai fontosságú nagyvárosokat elfoglalják. Heves harcok dúlnak Kijev és Harkov körül, a leggyorsabb haladás pedig Herszon térségében látszik. Az orosz támadás dinamikája egyébként több szempontból is furcsa.

Csütörtök estére az oroszok szinte körülzárták Harkovot és tűz alá vették Kijevet, támadás indult a szakadár területek és a Krím felől, illetve Szumi és Koroszten térségében. Most a biztosan orosz ellenőrzés alatt álló területek körülbelül így néznek ki: Map of the areas of currently occupied by . #Ukraine— Master (of) February 24, 2022 A szignifikánsabb célpontok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés