Előfizetői tartalom

Hamarosan ezt az oltást is felvehetik a 6 és 11 év közöttiek

MTI
Engedélyezésre javasolja az Európai Bizottságnak a Moderna Covid-19 elleni vakcinájának alkalmazását a 6-11 éves gyerekek körében az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) emberi felhasználásra szánt gyógyszerkészítményekkel foglalkozó bizottsága (CHMP) - közölte a Moderna-oltások magyarországi forgalmazója, a Medison Pharma Hungary Kft. hétfőn az MTI-vel.

Emlékeztettek, hogy a CHMP korábban már ajánlotta a két adagból álló oltási sorozat kiterjesztését a 12 éves és idősebb serdülőkorúakra, most pedig hasonló javaslatot tesz a 6-11 éves gyermekek esetében. A testület által megfogalmazott pozitív vélemény alapján az Európai Bizottság hozza meg a végső döntést arról, engedélyezi-e a védőoltás felhasználását ebben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés