Előfizetői tartalom

800 orosz járművet lőttek ki egy csatában az ukránok? Ez alighanem a háború eddigi legmeredekebb állítása

Portfolio
Számottevő veszteségeket szenved az orosz haderő Ukrajnában, az viszont megfigyelhető, hogy az ukrán fél a valós orosz veszteségeknél jelentősen magasabb számokat közöl. Most az ukrán médiában megjelent az eddig legvadabb állítás az orosz veszteségekről: Mikolaivnál 800 orosz harcjárművet lőttek ki egyetlen egy támadásban. Ez egész biztosan nem igaz.

A Kyiv Independent nevű ukrán magazin ír arról, hogy „katonai bloggerek szerint” tegnap éjjel egy hatalmas csata volt az Ukrajna déli részén található Mikolaiv térségében, mely során az ukrán légierő és páncélosok átfogó támadást indítottak. A csatában a „katonai bloggerek” szerint "közel 800" orosz harcjármű semmisült meg. Arról vannak hírek, hogy tegnap...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés