Előfizetői tartalom

Elmagyarázza a szakértő, miért van ennyi gond a méregdrága, modern orosz harcjárművekkel

Portfolio
Érdekes írást tett közzé a Twitteren egy amerikai szakértő, aki körülbelül tíz éven keresztül foglalkozott katonai teherautókkal és teherautókra épített fegyverrendszerekkel. Trent Telenko azt taglalja, hogy miért vannak olyan rossz állapotban még a kifejezetten modernnek számító orosz Pancír-Sz1-es légvédelmi rendszerek is, hogy a járművek futóművei, kerekei egyszerűen megadják magukat a sáros ukrajnai vidéken.

A napokban került ki néhány kép egy orosz Pancír-Sz1-es légvédelmi rendszerről, ahogy az ukrán kézre került, majd mivel kerekei egyszerűen kitörtek, új gazdái felgyújtották a járművet. Ez egy alapvetően 8x8-as Kamaz teherautóra épített légvédelmi rendszer, 2 darab 30 milliméteres gépágyúval és egy légvédelmi rakétarendszerrel van felszerelve. Хвалёный российский...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés