Előfizetői tartalom

Folytatódik a számháború: az oroszok azt állítják, már 257 ukrán drónt lelőttek

Portfolio
Minden nap egyre nagyobb és látszólag egyre valóságtól elrugaszkodottabb számokat mond be mind az orosz, mind pedig az ukrán fél a másik oldal veszteségeiről. Ma reggel azt közölte az orosz védelmi minisztérium, hogy Ukrajna már 257 drónt vesztett az Ukrajna ellen zajló „különleges katonai műveletek során.” Igencsak kérdéses, hogy egyáltalán volt-e összesen ennyi drónja az ukrán haderőnek.

Ma reggel közölte az orosz védelmi minisztérium Ukrajna állítólagos katonai veszteségeit az Oroszország által indított „különleges katonai műveletek” során. A védelmi tárca szóvivője azt mondta: Oroszország megsemmisített már 257 ukrán drónt, 202 légvédelmi rakétarendszert, 1572 páncélozott katonai járművet, 160 rakéta-sorozatvetőt, 633 tüzérségi rendszert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés