Előfizetői tartalom

Sosem látott felvétel került elő az ukrán háború egyik legvéresebb csatájáról

Portfolio
Sosem látott, sisakkamerás felvételsorozat került elő a Kijev körül található Hosztomel reptérérért folytatott harcokról. Ezért a reptérért kifejezetten súlyos harcok folytak a háború első napjai során; az oroszok a történelem egyik legnagyobb helikopteres támadása során rengeteg deszantost bevetettek, hogy megszerezzék a létesítményt, de az ukránok többször is visszafoglalták azt. A most kiszivárgott videót egy (vagy több) orosz deszantos készítette.

Nem ez az első sisakkamerás videó, amely a Hosztomel mellett található reptérért folytatott küzdelemről került fel az internetre; korábban egy másik deszantosalakulatot és egy Ka-52-est is láthattunk akcióban. Kapcsolódó cikkünk 2022. 03. 18. Példátlan helikopteres videó: a pilótafülkéből nézhetjük végig egy orosz Ka-52-es támadását 2022. 03. 12. Akcióban Putyin...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés