Előfizetői tartalom

Putyin gratulált Szergej Sojgunak

Portfolio
Az orosz védelmi miniszter közölte Putyinnal, hogy Mariupol most már "felszabadult"- számolt be a brit Sky News. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Vlagyimir Putyin elnök utasította az orosz hadsereget, hogy törölje a Mariupoli acélgyár megrohamozására vonatkozó terveket, ahol az utolsó megmaradt ukrán csapatok rejtőzködnek.

Most felvételek láttak napvilágot Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter és az orosz államfő közötti megbeszélésről, amelyen Putyin úr azt mondta, hogy azt szeretné, ha az üzemet biztonságosan blokád alá vennék, hogy még "egy légy" se tudjon átmenni rajta. Kapcsolódó cikkünk 2022. 04. 21. Putyin lefújta a tervet, új módszerhez nyúlnak A televízióban közvetített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés