Előfizetői tartalom

Felháborítónak tartja Magyarország semlegességét a lengyel és a szlovák kormányfő

Portfolio
Eduard Heger szlovák miniszterelnök és Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnök is kritizálta Magyarország ukrajnai háborúval kapcsolatos álláspontját a két ország kabinetének tegnapi közös ülése után. A két visegrádi állam vezetője felháborítónak nevezte, hogy Magyarország tiltakozik az Oroszországot célzó szankciók ellen - írta a brit BBC.

Eduard Heger szlovák miniszterelnök az ukrajnai invázió miatt Oroszországgal szembeni szankciók fokozását szorgalmazza. Heger Mateusz Morawiecki lengyel miniszterelnökkel együtt beszélt a szlovák és a lengyel kabinet közös ülése után az északkelet-szlovákiai Stara Lubovna várában, és elmondta, hogy Lengyelország osztja ezt a véleményt. A szlovák kormányfő ugyanakkor csalódottságának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés