Előfizetői tartalom

"Ellopott" európai repülőgépek visszaszolgáltatását követelik Oroszországtól

MTI
Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén elfogadott állásfoglalásában üdvözölte, hogy az európai közlekedési és turisztikai ágazat segíti az ukrajnai háború elől menekülőket, valamint azt követelte, hogy Oroszország adja vissza az "ellopott", azaz az átlajstromozott európai repülőgépeket - tájékoztatott az uniós parlament csütörtökön.

Az EP-képviselők állásfoglalásukban arra hívták fel a figyelmet, hogy Oroszország Ukrajna elleni háborúja az emelkedő üzemanyagárak és az ellátási láncok megszakadása miatt már eddig is nagy terhet rótt az unió szállítási ágazatára. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozták: az orosz piaci kapcsolatokkal rendelkező uniós fuvarozókat támogatni kell abban, hogy más piacok felé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés