Előfizetői tartalom

Bejelentették az ukránok egy orosz hadihajó kilövését – Íme, a legfrissebb harctéri fejlemények

MTI
Az ukrán hadvezetés a Facebookon szombaton is bejelentést tett egy orosz hadihajó megsemmisítéséről a fekete-tengeri Kígyó-sziget térségében. Emellett azt is közölte Irina Verescsuk ukrán kormányfőhelyettes a Telegramon, hogy folytatódott a civilek kimenekítése az ukrajnai Mariupolból, így az Azovsztal acélmű területéről is.

Előző nap - egybehangzó ukrán és orosz közlések szerint - 51 civil hagyta el az üzem területét autóbuszon. Az ENSZ közvetítésével zajló műveletben ukrán beszámolók szerint az elmúlt napokban már 500 embert sikerült kimenekíteni az Azovsztalból. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök azzal fenyegetőzött, hogy ha az orosz támadók megpróbálják teljesen megsemmisíteni a gyártelepet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés