Előfizetői tartalom

Napokon belül eldől az orosz-ukrán háború? Közel a kulcsfontosságú nap

Portfolio
Hétfőn tartják Oroszországban a május 9-i megemlékezést, amely ezúttal más lesz, mint a korábbiak. Szakértők már hetekkel ezelőtt nagy jelentőséget tulajdonítottak ennek a dátumnak: egyesek szerint az oroszok bejelenthetik a győzelmet Ukrajna ellen, mások hadüzenetre számítanak (eddig ezt Oroszország nem tette meg). Mindenesetre a hétfői napnak nagy jelentősége lehet, miközben továbbra is heves harcok dúlnak Ukrajnában. Magyarországon ma reggel újra riasztották a Honvédség gépeit, miután egy azonosítatlan repülő eszköz megsértette a légteret. Szombati híreink egy cikkben.

2022. május 07. 20:23 Megosztás Nagy hír a mariupoli acélgyári ostromban: minden nőt, gyermeket és idős embert evakuáltak Minden nőt, gyermeket és idős embert evakuáltak a Mariupolban található Azovsztal acélgyárból - közölte Irina Verescsuk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés