Előfizetői tartalom

Elkapott az orosz szpecnaz egy nyugati fegyverszállítmányt

Portfolio
Rajtaütöttek az orosz különleges erők egy részben nyugati fegyvereket tartalmazó szállítmányon Ukrajnában. A fogás önmagában nem nagy, az esemény azért érdekes, mert eddig elsősorban nagy hatótávolságú precíziós fegyverekkel lőtték az oroszok a nyugati fegyverszállítmányokat és kevés bizonyíték van arról, hogy szárazföldi műveletekkel sikeresen vették volna célba a logisztikai útvonalakat.

Az egyik, ukrán háború fegyvereivel kapcsolatosan alapvetően hiteles információkat közzétevő Twitter-oldal, a Ukraine Weapons Tracker adott hírt arról, hogy az orosz különleges erők rajtaütöttek az ukrán fegyveres erők egyik fegyverszállítmányán. A szállításhoz használatos GAZ-66-os teherautó látszólag totálkáros lett, viszont a szállított fegyverek egy része orosz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés