Előfizetői tartalom

Őszre állítólag győzelmet vár a Kreml, súlyos helyzetben az ukránok a Donbaszban

Portfolio
Volodimir Zelenszkij kijelentette, hadseregük az orosz csapatok eddigi leghevesebb támadásával néz szembe a Donbaszban, ezért még több nyugati fegyverre van szükségük. Az ukrán elnök egy másik megszólalásában úgy fogalmazott, hogy a Donbasz lényegében lakhatatlanná válhat az orosz támadás következtében. Oroszország ugyanis jelenleg hatalmas offenzívát folytat annak érdekében, hogy teljesen ellenőrzése alá vonja Luhanszk és Donyeck megyét. Különösen Szeverodonyeck városából számoltak be heves harcokról. Zelenszkij azonban kijelentette, hogy Ukrajna nem fogja feladni azon területeit, amelyeket az oroszok megszálltak. A jelentések szerint továbbá három helyen történt az elmúlt órák folyamán robbanás Dnyipro városában, Harkivot pedig tüzérséggel lőtték az orosz csapatok. A legfrissebb háborús hírek itt olvashatóak.

2022. május 28. 08:31 Megosztás Új percről percre közvetítésünk A hét minden napján beszámolunk az ukrajnai háború legfrissebb eseményeiről, szombati percről percre tudósításunkat itt olvashatja: Kapcsolódó cikkünk 2022. 05. 28. Csúcsfegyverre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés